2014. február 5., szerda

Instant narancsszínű szerelem

A Pixel kft-től kaptam tegnap egy levelet, mert bírják az IG-s képeimet, lejött nekik a kütyüimádatom, és gyanítom hogy a magyar zenében is otthon vannak, mert a fotóim azért nem annyira extrák, hihi. Ők menő design kütyükkel foglalkoznak, én meg a múltkor kiraktam egy képet a saját (elég jó) fülhallgatómról, erre ma kaptam ajándékba egy nagyon hipszter dán designer AIAIAI mikrofonos fülhallgatót, ami gyönyörű, letisztult, és csodálatosan szól. És a színe!!! Cserébe örülnének, ha kattintgatnék néha róla, de olyan szép, hogy igazából nehezemre esne nem belekomponálni a képeimbe. 


This is how you make Molnár Ilonka a happy girl.

17 megjegyzés:

  1. Hú, azok a fehér audioengine hangszórók! Szerelmes vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút a hangszórókat sasolom én is épp! Nem értem miért nem azt kaptam! :P :)

      Törlés
  2. hol nézhetjük meg az instagramod? vagy az titkos? :)

    VálaszTörlés
  3. Többé-kevésbé igen, de amit ott kirakok, annak a 90%-át ti itt látjátok. (Küldtem malt.)

    VálaszTörlés
  4. hát ez gigamegamenő! én is én is! :)

    VálaszTörlés
  5. imádom a narancssárgát, egyik kedvenc színem, annyira feldobja a hangulatot :)
    Hogy szól a fejhallgató? Mindig sasolom őket a kütyüboltokban mert tetszenek, de nem merem megvenni őket, mert tartok tőle, h a hangzásuk nem a legjobb (persze ha megkérném az eladót, valószínűleg kipróbálhatnám :D)

    az IG-t én testépítés miatt szeretem, van pár tökállat fitness junkie rajta hasznos kis videóikkal, és a receptek miatt, basszus, olyan baromi jó recepteket találok ott, hogy az csuda. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű ez a fejhallgató!

    VálaszTörlés
  7. Nekem is elküldöd az instád? Régóta kerestem de sosem találtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézz körül a követőid közt. Ott leszek.

      Törlés
    2. Basszus tényleg! Hogy nem vettem észre :)

      Törlés
  8. Na, kipróbáltam ma én is az IG-t, de borzasztó, hogy nem lehet gépről feltenni képet, csak a telefonról, és szerkeszteni a profilt rendesen sem. Na, úgyhogy engem nem győzött meg magának. :)

    VálaszTörlés
  9. az én instám is megtetszhetne egy szponzornak :) :) :)
    szuper ez a cucc

    VálaszTörlés
  10. Ha csak ez a gondod van megoldás. Felteszed a bármivel készült képet a bármelyik felhőbe (flickr, G+, picasaweb, dropbox, stb. hogy csak az androidosokat mondjam) és onnan leosztod bármelyik telefonos képeditálódra, ha akarsz valamit módosítani, négyzetes képarányba állítani stb. vagy egyből az IG-re és onnan nyomás a profilodra vagy újabban direktbe, akinek akarod és nem a nagyvilágba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így csinálom a fényképezőgéppel készített képenél (dropbox), és magyaráztam már másnak is, de néznek rám, hogy mivan? Ez olyan bonyolult.:)

      Törlés