2015. május 30., szombat

Tudom, kusza

Úgy volt, hogy ma eltekerek az Eperfesztiválra Tahitótfalura, de szerencsére kiderült még időben, hogy bármennyire jól is hangzik, ez csak egy vurslis falunap némi eperszósszal. Így aztán sikerült tökéletesen haszontalanul töltenem a napot, hát ez van. Nyűgös, rosszkedvű, hisztis is voltam (köszi, hormonok), pedig jógáztam is, nem segített, szóval jó volt ez így.

Ma visszanéztem a régi Instagram fotóimat, 2012 januárjában készült az első. Most először vettem a bátorságot, hogy megnézzem a régi életemben készült fényképeket, mióta eljöttem a férjemtől. És igen, teljesen érzelemmentesen szemléltem a múltam szép, színes lenyomatait. Akkoriban nem gondoltam volna, de tényleg igaz, az ember iszonyú erős, bármit túlél, és meg is gyógyul. Emlékszem, írtátok akkoriban, hogy néhány év, és lesznek napok, hogy eszembe sem fog jutni... Még két éve sincs, és tényleg így van. És nem is úgy gondolok rá, mint az elveszett boldogságomra, életem egyetlen lehetőségére, ami elveszett, hanem nem is  tudom... A múltamra. Ez történt, nem sikerült, elmúlt.

Az egyik kedvenc képem abból az időszakból, tükör által homályosan
Este a rövid séta, meg a vacsi után még nyugtalan volt a kutya, így fogtam a szép kék bicajom, és elmentünk megnézni a Duna-partot, ő nagy vigyorral a képén fürdött, én meg bambultam. A fények miatt egészen világoskék volt a víz, nem bírtam betelni vele. 

És még azt is el akartam mesélni, hogy kedd, vagyis a koncert óta az egyik barátnőm együtt van egy egészen fiatal fiúval, és most csütörtökön a srác is ott volt a hajón, és annyira jó fej, vicces, okos, kedves, lovagias, és imádja a barátnőmet, a barátnőm pedig egyfolytában vigyorog, és jókedvű azóta, hogy eszembe jutott, hogy biztosan rám is vár valahol egy fiú, aki engem is így fog majd szeretni. 

15 megjegyzés:

  1. Szuper, hogy így látod a dolgokat! Én még mindig keseregnék, ahogy magamat ismerem. Az pedig hová vezet??

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. erre az utolsó mondatra csak hangos, határozott ÁMEN-t lehet mondani :)

    VálaszTörlés
  4. :) így kell ezt :) Ott van a tiéd és az enyém is valahol :) csak most épp tanítanak bennünket hinni, értékelni, picit szenvedni, hogy még jobban meg tudjuk becsülni majd őket :) KI-TAR-TÁS (nyáron szerintem jó lenne összehozni egy közös talit, mert már Pillához is készülök egy jóideje :) )

    VálaszTörlés
  5. Bizony, hogy jó lenne. :-) El is kezdhetjük egyeztetni.

    VálaszTörlés
  6. Egyébként meg azt hiszem, az egyik legjobb tulajdonság, ha az ember úgy tud felállni, hogy nem keseredik meg, és hiszi, hogy vár rá valami.

    VálaszTörlés
  7. Ne menjetek társkeresőkre :) a kukik már ha egymás mellé tenném őket talán elérnének a Marsig is :) (nem hosszával! :) ) Ilonkának viszont kinéztem egy belsőépítészt, 34 éves, Bence néven fut, elég normálisnak tűnik és pesti... Képek Pillánál :) utálok ilyen összeboronálósdit játszani, mert tudom a végkifejletet, de hátha...

    ma 8 kukit kaptam. Nyolcat. Ennyi a földön nincs már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy, köszönöm! :)
      Ezt úgy értsük, hogy a pasik a faszukról küldenek neked fotót???:)

      Törlés
  8. Megnézted Bencét? Nekem tetszik a srác, tegnap leveleztem is egyet Vele, de arra vár, hogy tetszik-e Neked :) Jajjj, de izgiii :)

    VálaszTörlés