2015. augusztus 4., kedd

Tell me more

Én kinézetre nyár-típus vagyok, természetes szőke, könnyen barnul a bőröm, nyáron 10x annyi energiám van, mint télen, mikor is gyakran legszívesebben elásnám magam. Ez a külsőmre is igaz, nyáron sokkal jobban nézek ki, jó, gondolom ez mindenkire igaz, de én azt hiszem, nálam ez a 10x-es szorzó erre is működik (illetve inkább ugyanez mínuszban télen). De persze nekem is van mindenféle bajom a külsőmmel, ugye nem kell sorolnom. 

Viszont most van ez a fiú, aki az a típus, aki mindent kimond, ami eszébe jut, és egyfolytában szépeket mondogat nekem, szerintem minden porcikámba szerelmes, úgy néz rám, hogy úristen, és az van, hogy amióta őt ismerem, elkezdtem az ő szemén keresztül látni magam, és az a durva, hogy szerintem szebb lettem, mióta tudom, hogy ő milyen szépnek lát. Konkrétan azt látom a tükörben, hogy szebb a hajam, simább a bőröm, nincsenek táskák a szemem alatt, izmosabb a fenekem, szebb a lábfejem, eltűntek a hurkák a derekamról, és minden ruhám tökéletesen áll rajtam, szóval értitek, egy szexi dög lettem csak azért, mert egy szexi dögnek lát. És nem a csodálatos külsőmről akart szólni ez a poszt, hanem hogy mennyire kellene, hogy a pasijaink körbeudvaroljanak minket, mert úgy tűnik, ez varázslatosabban működik, mint bármilyen Ilcsi krém.

14 megjegyzés:

  1. ez bizony így van. :) én is durván jó nőnek érzem magam attól, hogy a pasim annak tart.

    VálaszTörlés
  2. ez velem is megtörtént ugyanígy :)

    VálaszTörlés
  3. Ez igaz és fordítva is: ha ócsárolják az embert, akkor egy idő után elhiszi magáról, hogy egy rakás szar. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. velem ez is megtörtént már :D

      Törlés
    2. Hihihi, velem is! :D Mindketto. Gaz, mert kb semmit nem valtoztam a koztes idoben. Talan csak okosabb lettem par tapasztalattal :) Ja, meg 30.

      Törlés
  4. Most felröhögtem, mert eszembe jutott az az exem, aki eleinte állandóan mondogatta, hogy én mennyivel jobb pasi vagyok, mint amilyen nő ő, aztán a vége felé már az volt a dal, hogy ő jobb nő, mint amilyen jó pasi én vagyok :).
    De legalább nem úgy lett vége, hogy romokban hagytam egy nő önbizalmát :).

    VálaszTörlés
  5. Na, ezért speciel én is hálás lehetek kékszeműnek, akitől az utolsó pillanatig (haha) csak bókokat, elismerést kaptam. Határozottan szarabb lenne a helyzet, ha most még csúnyának is érezném magam. Fiú meg tartsa meg jó szokását, dicsérjen, mondjuk van is miért. :-)

    VálaszTörlés
  6. Akkor lehet bennem van elcsesződve valami, mert ugyan engem is folyton dicsér J., meg olyan szemekkel néz, hogy...de én ebben a melegben inkább úgy érzem magamat, mint egy aszfaltra plöttyent olvadt fagyi, sehol semmi dög:( Ja, lehet, hogy nem februárban kellett volna születni?Fene

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én decemberben születtem, de ettől még hányok a téltől és imádom a kánikulát.

      Törlés
    2. En meg novemberben es en is! Illetve nyar tipus vagyok en is. Erre fel atkoltoztem oda, ahol nyaron 17 fok van jo esetben. Evek ota csodalkozom, hogy nem talalom a helyem...

      Törlés
    3. Ha nem is tél, de inkább már tavasz, vagy az ősz, amikor emberi hőmérséklet van, lehet szoknyát is húzni, de nadrágban sem rohad meg az ember lánya. Én egy inverz mackó vagyok, nyáron legszívesebben aludnék (gondolom, mert éccaka nem megy a hőségtől).

      Törlés
  7. Nekem aztán mondhat bárki bármit, nem nagyon hat. Magamtól érzem magam jól, ha igen. Ja, októberi vagyok, és konkrétan rühellem a nyarat, a meleget, 20 fok felett már minden bajom van. És csudára nem vagyok jó nő ilyenkor az izzadt testemmel, dagadó lábbal, fájó seprűvénákkal és fejtetőre gubicsolt hajammal.😊 Én spciel télen szebbnek érzem magam mindig.

    VálaszTörlés
  8. engem az egyetemi nagy szerelem ócsárolt halálba (aztán ahhoz képest a szakítás után eléggé össze volt zuhanva, meg 10 év után is képes hívogatni, h nem bújnék-e ágyba vele), de azóta senkinek nem hiszem el, h szép vagyok. pedig az exem is nagyon szeretett, és a férjem is sokat dicsér.
    májusi vagyok, kedvenc évszakom a tavasz, tél nélkül viszont nem tudnék meglenni, mert a napfénytől szikrázó porhó látványa a legcsodálatosabb dolog nekem a világon, és síelés nélkül el sem tudom képzelni az életem.

    VálaszTörlés