2015. november 17., kedd

Random stuff

  • Amennyire szarul sikerült a tegnapi sulis napom, pont annyira volt jó a mai, ráadásul megnéztem az osztályom mindkét táncát, és awww. Büszke vagyok. Nagyon szeretem, ha pörgök, és pillanatok alatt eltelnek az órák, szemben azzal, mikor vonszolom magam a különböző emeletekre, kurvára nincsen kedvem semmihez, és amikor a 6. óra után ránézek az órámra, akkor általában kiderül, hogy ez még csak a 3. óra volt. Na az halál. Ja, és ha nem írok posztot a suliból, az általában annak a jele, hogy nincsen lyukas órám egy se, hanem mondjuk 7 órám van egyben. 
  • Meg olyan is volt ma, hogy rosszul léptem óráról lefelé menet, megbotlottam, kiestek a cuccok a kezemből, és a céges laptopom másfél emeletet pattogott lefelé a lépcsőn, éllel érintkezve a kővel. Őszintén szólva, azt hittem, hogy atomjaira hullik szét, de egyben maradt, sőt, semmilyen sérülés nem látszik rajta, és mikor bekapcsoltam, vidáman tette a dolgát Azt hiszem, el kéne adnom a Dell-nek ezt, mint reklámötletet. 
  • Van új itthoni diákom megint (mert túl sok a szabadidőm, haha), aki 14 éves, nagyon cuki, lelkes, okos és ügyes, egész normál időpontban jön, és hoz nekem egy csomó pénzt is, úgyhogy örülünk.
  • Amikor este nem megyek edzésre, a diákjaim már otthon, a kutya és a macska megsétáltatva és teli hassal horkolnak random helyeken elszórva a lakásban, és végre le tudok ülni a kanapéra némi vacsival meg a laptopommal, na és olyankor az egyik csatornán szokott lenni két Született feleségek meg egy Szex és New York, ami ideális agykikapcsoláshoz meg háttérzajnak. Mivel már mindkettőnek az összes részét számtalanszor láttam, nem szoktam szétizgulni magam, és tegnap, mikor lement a Született feleségekből az utolsó rész, kifejezetten örültem, hogy majd valami más sorozat lesz helyette ebben az idősávban. Erre ma megint csak Született feleségek volt. Season 1, Episode 1. Az eszem megáll, újra elölről leadják az egész sorozatot. Jó sokat gondolkodhatott rajta a programigazgató, vagy csak nem akarták sokkolni a nézőket valami teljesen új műsorral, nem tudom. 
  • Csütörtökön be kell mennem kicsit Budapestre, mert fogyóban a kávém, meg hiányzik a nagyváros, ja és randim is lesz. Tudom, azok után, ami történt, indokolatlan, és talán nem csoda, hogy nem is vagyok túl lelkes, főleg, hogy egy spanyol fiatalemberről van szó (még sosem volt külföldi pasim), de most kivételesen nem én nyomultam tudományosan, hanem ő írt, és olyan szimpi és helyes (és bringás), ráadásul 6 éve Magyarországon él, hogy úgy döntöttem, abból nem lehet nagy baj, ha leülök vele egy kávéra. 
Paperfashion

6 megjegyzés:

  1. na jó, azt hiszem a "tudományos nyomulás" az új kedvenc kifejezésem!

    VálaszTörlés
  2. A lényeghez: említett sorozatok legalább 1 éve, de lehet, hogy 2 végtelenítve mennek azon a bizonyos csatornán :D És tudhat valamit a műsorigazgató, mert még most is bekapcsolom, ha agyzsibbasztás kell :)

    VálaszTörlés
  3. Pont ma gondoltam rá, hogy mi lenne, ha külföldiekkel is randiznál. (Nem, az amerikai nem számít, az nem is volt randi.) Működik a gondolatátvitel! ;)

    VálaszTörlés
  4. engem az zavart, hogy a múltkor az NCIS-ből volt egy rész, aminek lett volna folytatása, de másnak egy tök más évadból adtak le részt, és nem a folytatást, és sose tudtam meg, hogy ki a gyilkos :(((

    VálaszTörlés