2016. november 17., csütörtök

ó bazz

Kicsit fura szaga volt tegnap a szuper, dupla hűtőmnek, ki is találtam, hogy ma délután kimosom. Aztán reggel kinyitottam a mélyhűtő oldalát, hogy kivegyek egy kacsamellet, hogy kiolvadjon estig a romi vacsihoz, amit tervezek, kivettem, és basszus puha és szobahőmérsékletű volt. Sem a hűtő, sem a mélyhűtő nem működik, nem hűt, elromlott. Ebben az a szívás, hogy én tartok benne halat, több fajta húst, egy csomó zöldséget, hogy ha főzni akarok, legyen otthon mindenféle alapanyag. Nem volt időm reggel csekkolni, hogy mekkora a kár, de az tuti, hogy ezeket a cuccokat már nem tudom visszafagyasztani, és csak reménykedni tudok, hogy esetleg még megmenthetőek úgy, hogy mondjuk ma este 20 főre főzök vacsorát. 

De komolyan, miért muszáj mindig valami szarságnak történnie? Remélem egy vagyon lesz megjavíttatni - esetleg vehetek egy új hűtőt.

:((

13 megjegyzés:

  1. Szia
    Nem akarom, hogy még szarabb kedved legyen, de ezektől a kajáktól meg kellene szabadulni.
    Szerintem nincs más megoldás.
    Remélem javítható a hűtő
    Jártunk mi is pórul, azóta hőmérő lakik a tej mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ellenőrzés
      Hogy jól működik-e

      Törlés
    2. de nem értem. :) olyan van, hogy csak kicsit kevésbé hűt a hűtő? én eddig azt hittem, csak teljesen elromlani tud. hogy áramszünet vagy más ok miatt egyáltalán nem hűt. azt meg hőmérő nélkül is azonnal érzi az ember. szóval ilyen van, hogy csak a hőmérőből látod a gondot? tényleg kérdezem, mert én is beszerzek akkor, nekünk is olvadt már le (de hát azon nem tudott volna segíteni semmi). :(

      Törlés
    3. Igen, van ilyen. Mi is a szagokra lettunk figyelmesek + ennek még odebb van a szavatossaga, de mintha nem lenne tuti + mintha csak huvosek lennenek a cuccok, de nem hidegek.
      Homerot tett a zuram a hutobe, es kiderult, 4 fokra beallitott hutoben 8-10 fok van.
      Szerencsere 2 ev garancia volt rajta, es meg volt par hetunk a lejartaig. Full elektronika csere. Itt egy 200ezres Bosch huto muvelte ezt.

      Törlés
    4. de durva, basszus. hat koszi, mostantol figyelunk erre is, jo tudni!

      Törlés
  2. Hű, igen :(. A romlott hústól nagyon betegnek lehet lenni, sztem se kockáztass, hogyha nem tudod, hogy 1 v 3 napja engedett ki.

    VálaszTörlés
  3. :((

    Nem volt amúgy rossz szaguk, úgyhogy anyukám megfőzte. A kutyának.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nah, hát akkor kutya úrnak királyi dolga lesz néhány napig. Legalább nem a szemétbe ment, szuper.
      Az kiderült, hogy javítható-e?

      Törlés
  4. nincs benne a lakasbiztositasodban ilyenre fedezet? mert az a bosszusagon kivul akkkor megteritene a tobbit.

    VálaszTörlés
  5. Csekkold a lakasbiztositast, szokott benne lenni ilyen is :)

    VálaszTörlés
  6. Ez szomorú... Egyrészről nem beszélhetsz, kérdezhetsz őszintén... Másrészről még te kapsz utána. Sejtem, mit érezhetsz/érezhettél.

    Általában az kiabál akinek a háza ég. A tanárnő biztos erős személyiség, nagy habitussal és támadásként élte meg a dolgot. Viszont - általában - az ilyen emberek is elgondolkoznak utána és remélhetőleg beszélni fog erről utána (esetleg bocsánatot kér) és/vagy változtat.

    Én sok ilyen matek alapú dolgot tanultam. Főleg középiskolában tapasztaltam azt, hogy az osztály 80%-nak nem ment igazán jól. Persze volt olyan akinél a szorgalommal volt gond, de voltak olyanok is akik rémségesen sok energiát fektettek bele és mégsem... :(

    Nekem az a meglátásom, hogy ezek inkább logikai dolgok (ha azt érti valaki, akkor már a kivonás-osztás-szorzás menni fog), ha arra nagyobb hangsúlyt fektetnének "kifizetődőbb" lenne. Nincs esetleg az osztályban olyan, aki tényleg érti és el tudja magyarázni a többieknek?

    VálaszTörlés
  7. ui.: Jaj, bocs, ezt a másik bejegyzésedhez akartam. :)

    VálaszTörlés