2017. február 21., kedd

Körömlakkok

Violet kérdeztem múltkor, hogy mi lett a nagy szempillaspirál-teszt végeredménye. Nos, én arra jutottam, hogy járt utat járatlanért el ne hagyj. Ugye az volt a szitu, hogy én évek óta a Lancôme Hypnose Doll Eyes vízálló spirálját használom, de mostanra majdnem 10 ezer forintba kerül, ami iszonyúan drága. Ennek kerestem az utódját. 

Rólam azt kell tudni, hogy természetesen szőke vagyok, a szempilláim vékonyak de hosszúak, ha nincsenek kifestve, akkor nem látszanak, és konkrétan úgy nézek ki, mint egy albínó. Viszont ha sok festék van egy ecseten (ilyenek a drámai, vastag pillákat varázsló spirálok), akkor attól meg úgy nézek ki, mint Twiggy, szóval sokszor hiába jó egy spirál, nekem nem áll jól, sokszor túl sok, természetellenes hatást kelt (Pillánál szoktam kipróbálni, amiket ő használ, és azokkal szinte mindig így járok). Azzal is gondom van, hogy sokszor hiába vízálló egy termék, rólam lepereg,  pl. ami a Pillának stabilan mozdulatlan estig, nekem attól monoklim van már a nap közepén. Nem vízálló festéket használnom esélytelen, egyszerűen eldörzsölöm, elkenem.

Szóval mivel erre a márkára szavaztatok a legtöbben, vettem két Clinique szempillaspirált (darabja 6ezer körül), egy vízállót (High Impact Waterproof), meg egy simát (High Impact) - az előbbi szerintem kifejezetten béna, nem csinál szép pillákat, az utóbbi oké, de már néhány óra múlva pandamaci-szituáció áll fenn. Alig vártam, hogy elfogyjanak. Én a DM-es sminkcuccokat nem bírom, az Alverde se jött be, ugye, volt régebben néhány MAC-es spirálom is, azokról sem voltam túl nagy véleménnyel. Na és karácsony után vettem egy Doll Eyes-t újra, és úristen, ég és föld. 

Az az érzésem, hogy mindenkinek más jön be, és próbálgathatom a különböző árkategóriájú zsákbamacska cuccokat, de nekem a Lancôme Doll Eyes 100%-ig megfelel. Minden egyes pillámat külön befesti, nem túl vastagon, olyan, mintha 1000 természetes, hosszú, sötét pillám lenne, nagyon szépen keretez, és a legdurvább köredzés + szauna kombót is bírja. 

Meg hát mondom, végigcsináltam vele a válást tökéletes sminkkel, én vagyok a legjobb referenciájuk. 3 havonta mondjuk megveszem valami akcióval (Glamour napok, vagy nem tudom), és akkor mindig boldog leszek. 

Korábbi szempillaspirál posztok ezer szuper kommenttel: 

*Persze továbbra is jöhetnek az ötletek, ha ti ismeritek a Szempillaspirálok Szent Grálját, mert szerintem sokan  szívesen vesszük itt a tanácsokat.

14 megjegyzés:

  1. Essence Get Big Lashes! Nekem iszonyatosan bevált, hatalmas pillákat csinál, olcsó, nem kenődik. Nyáron vízálló (kék csomagolás), télen elég a piros, általános. Semmiért nem cserélném le, nekem az Essence minden terméke bejön, a lakkjait, alapozóját, szemfestékeit is nagyon szeretem, az extrán érzékeny bőrömre is tökéletes :)

    VálaszTörlés
  2. nekem is ez jön be: Essence Get Big Lashes

    én a te javaslatodra vettem egy Lancôme Doll Eyes-t és azonnal potyogtak a könnyeim tőle, plusz csípett. visszavittem, vissza is vették, amit azóta se értek, hisz megmondtam, h kipróbáltam és nem bírta a szemem. viszont nagyon díjaztam az ára miatt...

    VálaszTörlés
  3. Most vetem először Kiko spirált, nagyon jó. A kétoldalú L'Orealt imádom, de vízálló már nincs:(

    VálaszTörlés
  4. Én a Lancome Grandiose-t használom, imádom. De következőre kipróbálom a Doll Eyes-t, mert nekem is pont olyan pillám van, mint neked, és teljesen lázba hoztál. :D
    Amúgy kozmetikussal nem szoktad festetni? Csodaszép tud lenni pár hétig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért figyelmeztetlek, ezen nincsen olyan sok festék, mint pl a Draman (én azt ismerem még), szóval nem lesz Grandiose:)

      Törlés
    2. Az pont jó, mert ez meg egy kicsit túl Grandiose. :D

      Törlés
  5. Én is a Clinique High Impact vízállót használom, nekem bevált, igaz, én is festetem pluszban a kozmetikussal havi egyszer.

    VálaszTörlés
  6. Szia Milonka, sziasztok többiek :) zugolvasó lévén, nem szóltam még hozzá, de már vártam egy ilyen posztot én is.
    Decemberben beszereztem egy Astor Lash Beautifier-t, vízállót. Nem emlékszem pontosan, csak azt tudom, vállaható 2-2500 forintos áron szerváltam. És amikor mentem fizetni, a rossmannos csaj, akivel jóban vagyunk, felhördült, hogy úristen, hát ne vegyek vízállót, mert az elvonja a pillákból a nedvességet, hát nem tudtam?
    Hát nem tudtam, de nem tudott eltántorítani. Nekem ez nagyon bevállt, nem pereg, nem maszatol, nincs pandásodás, és az ijesztgetés ellenére még mindig vannak pilláim, ugyhogy ez valami legenda lehet.
    Vagy?
    Igaz, kéthetente ricinussal szoktam ápolni őket, ez pedig olyat tud, hogy serkenti a növekedésüket. Hajra is ajánlott, bár annyira sűrű massza, hogy én arra nem kenném fel. :)

    VálaszTörlés
  7. aaa high lengths mascara-t kellett volna, sztem csak az jo a cliniquenel, de az nagyon
    en lorealt nem veszek mert tesztelnek allatokon :(

    VálaszTörlés
  8. nuh, itt egy uj "angle": gondolom neked is van baratnod Angliaban. Boots No7 verhetetlen. es tok olcso, szal nem rizikozol sokat vele. Van egy metal- sotet zoldes szinu spiraljuk, ha jol emlekszem 'fine definition' a neve. Nagyon szep, termeszetesenek hato pillakat csinal amik tartanak egesz nap.

    VálaszTörlés
  9. na de mi van a körömlakkokkal? tökre vártam, hogy a posztban azokról lesz szó :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt ilyen viccesen szoktam írni, mióta más szimpatikus bloggerek megírták (nem nekem, persze), h nekem csak a salátás-körömlakkos posztok valók. Azóta kicsit rájátszom a "salátás, körömlakkos" posztokra.

      Törlés
    2. ja, így már értem, a következő poszttal együtt :)

      Törlés