2017. február 17., péntek

Lazy trip to heaven, aka Friday

Ma reggel Coldrexet reggeliztem, és aztán maradt is a rossz közérzet egész napra, szinte biztos voltam benne, hogy el fog söpörni az influenza. De munka után hazajöttem, betakaróztam jól, és pihentem és olvastam, és mostanra úgy tűnik, semmi bajom.

A mai nap meglepetése volt még, hogy úgy tűnt, ebben a hónapban semmi extra kiadásom nem lesz, meg úgyis itthon ülök és szomorkodom mindig, úgyhogy félre tudok rakni egy komolyabb összeget. Erre ma kibontottam a tavalyi év elszámoló gázszámláját, és akkora, hogy nem hittem el. Úgyhogy ebben a hónapban nem ruhákat veszek, parfümöt vagy nyaralást, hanem gázt. 

Tegnap voltunk egy barátom kiállításmegnyitóján, és találkoztam a fiúkkal, úgyhogy meg is volt az első zenekari megbeszélésünk. Úgy tűnik, a srácok azt szeretnék, ha én lennék ennek az egésznek a mozgatórugója, amihez van is kedvem, csak hallgassanak rám. Sajnos az a tapasztalatom (tapim, ahogy Lenszi mondaná), hogy zenészekkel, művészekkel nagyon nehéz, de olyan lelkesnek tűnik mindenki, úgyhogy eléggé bizakodó vagyok - meg ketten közülük nagyon jó barátaim, így bízom bennük. A harmadik srácot, a dobost nem annyira ismerem, de nekem valami miatt nagyon szimpi. Kérdezték, hogy mikor érek rá, és mondtam, hogy bármikor - de tényleg, az van, hogy ha zene van, én azért mindent hajlandó vagyok félrerakni. Van még bennem egy nagy adag türelmetlenség is, csak hát nem könnyű olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó - de hétfőn már próbálunk.

Olyan jó, hogy péntek van. 

4 megjegyzés:

  1. hát, a gáznemű ruhák elég lengék még ebben az időben - mondjuk legalább könnyű és nem nyom agyon, mint egy télikabát

    VálaszTörlés
  2. +1 a semmi bajodnak! :)

    milyen jó, h hétvége, és milyen jó, h a hétfő is várós, mert zene :))

    VálaszTörlés
  3. A gázszámla, ja. 33k-ból én mit vettem volna, már nem is tudom, valahogy éreztem, hogy a karma is the bitch! és nem kell elköltenem a pénzem mielőtt kiér hozzám a sárgaéletrombló. ^^

    Remélem, az előérzeted nem csal és remek lesz az új zenei vállalkozáso(d)tok. :)

    VálaszTörlés