2017. február 15., szerda

Majdnem

Nekem nagyon tetszett, mikor Lenszi expasija azt mondta neki, hogy luxus, hogy a hangulatunk függjön az időjárástól, és igyekszem is emlékeztetni magam erre, de mégis, mikor ma reggel megláttam, hogy esett egy csomó hó, akkor az volt  reakcióm, hogy ezt neeeem_hiszem_el_X+"!+%/'(, komolyan, elég már. Gyalog mentem suliba, és gyönyörű minden, de hát na. Megint UGG-ot kellett húznom, meg nagykabátot, pedig már egy ideje a rövid, könnyű, pöttyös pehelydzsekimben meg tornacipőben járok. Hogy bírjuk ki tavaszig?

Mondták a lányok hétvégén, hogy milyen jó hosszú a hajam, én meg mondtam, hogy amikor végre megnő, akkor szokott bekattanni valami, és levágatom. És bár akkor még nem terveztem, de tegnap tényleg levágattam, most pont a vállamig ér. Nekem fontos, hogy minden egyes hajszál makkegészséges legyen, ezért szoktam többet vágatni, mint muszáj lenne. Viszont utálom, mikor a fodrász beszárítja, szóval még nem nem tudom pontosan, hogy örülök-e neki, de majd megmosom holnap, és akkor kiderül. Szerintem jó lesz. Ha meg nem, az sem baj, megnő gyorsan. Nagyon jó fej a fodrászom, egy fiatal srác, és láttam a FB-on, hogy kisbabát vár a barátnője, de annyira rossz kedvem volt, hogy egyszerűen nem bírtam rávenni magam, hogy rákérdezzek és vele örüljek. Egy köcsög vagyok, tudom. Majd ha legközelebb megyek.

A kedvem úgy 4/10, ami pont 4-gyel jobb a múlt heti (meg a tegnapi) hangulatomnál. Vegyük észre a javuló tendenciát, meg azt is, hogy van még hova fejlődni.

11 megjegyzés:

  1. Éljen a javuló tendencia :)
    Én is utálom, ha beszárítják a hajam, ezért el szoktam kérni a hajszárítót, és a szokásos, össze-vissza túrva módszeremmel megszárítom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De bátor vagy! Egy hős! Én ezt soha nem mertem még, pedig úgy szeretném:)

      Törlés
    2. én a fodrászatot úgy összességében utálom. Múltkor már szinte kiabálás volt, mert mondtam, hogy az én hajamat ne lakkozza be, de ő meg mindenáron akarta. Most úgy őszintén, egy tökegyenes, hosszú hajon mit kell lakkozni? Télidőben, amikor mondom, hogy úgyis sapkát húzok a fejemre?

      Törlés
    3. Neked kéne fordász rovatot indîtanod, annyira viccesen írsz róla. Képekkel illusztrálva (előtte-utána) meg minden!:)

      Törlés
    4. kicsit úgy érzem a fodrászatot, mint a Tindert, hogy sokat szív az ember, mire talál egy értelmeset. Az én normális fodrászom elment szülni, aztán elköltözött a nagy gyerekezésben, azóta nem is találtam normálisat.
      A mostani hajam full Rachel frizura lett :( Mutattam a barátnőmnek, aki azt hitte, ez még a vágás előtti verzió (tudta, hogy egy évig nem vágattam le), annyira béna volt. De megígérte, hogy csinál nekem hajat (ő fodrász, csak nem dolgozik most, szintén gyerek miatt, de nem is kértem, csak megszánt - úgyhogy most erősen koncentrálok a növesztésre és áprilisban vág nekem új hajat - ja, május elsején végre megyek fotózásra!)

      Törlés
  2. HÓÓÓÓ??? Ma reggel? Jesszusom....Itt tavasz van, tőled 150 kilométernyire. Napsütés és madárcsicsergés. Holnap nálad is tavasz lesz már, egész biztos!

    VálaszTörlés
  3. úristen, bár mindenki épp olyan köcsög lenne, mint te! édes istenem, milyen szuperszép hely lenne a világ!!!!

    VálaszTörlés
  4. a nulláról 4-re ilyen pikk-pakk, az azért teljesítmény!

    és oké, hát ne függjön az időjárástól a kedvünk, de ezt egy pasi mondta, akinek fogalma sincs, milyen a női hangulathullámvasúton élni :D az időjárás még egy viszonylag triviális ok, nem? (ha tudná...)
    szimpatikus gondolat amúgy. :)

    és <3

    VálaszTörlés
  5. Nekem mindig laposra szárította minden fodrász, aztán egyszer gondoltam egyet és szóltam az aktuálisnak, hogyakkorénmost előrehajolok, és lesz kedves a hajtövemet úgy szárítani. Mindjárt jobb lett :)

    VálaszTörlés