2017. április 25., kedd

Reality bites

Nagyon kalandos volt a hétvége. Voltunk Pillával bulizni, és bár a buli kicsit lapos volt, ez egyáltalán nem rajtunk múlott, jó sokat vihogtunk people-spottolás közben. Felelősségteljes felnőttekként hajnal 1 körül már otthon voltunk, ettünk, dumcsiztunk, aztán rohantam haza, hogy felkészüljek a nálam tartandó lánybúcsúra. Még beugrottam a Tigerbe, hogy vegyek papírpoharakat meg tányérokat, hogy minél kevesebbet kelljen mosogatnom meg takarítanom a buli után, és ez nagyon jó ötlet volt, szerintem rengeteg suvickolástól megkíméltem magam (bocsi, földanyu).

Én asszem kicsit mániákus vagyok ilyen szempontból, hajnal 3-kor lépett le a csipet csapat, én meg nekiláttam és gyorsan összepakoltam, elmosogattam, amit kellett, másnap ébredés és reggeli után pedig még fél órát kellett rászánnom, hogy újra rend legyen és ragyogjon minden. A színes zászlócskákat megtartottam, nagyon mennek a lakáshoz. 



A lánybúcsú nem volt tipikus, volt sok kaja meg tánc, táncos fiút nem hívtunk, viszont a barátnőnk odavan a Fixi 4 egyik tagjáért, és ő, miután írtunk neki, küldött neki egy lánybúcsús videót. Mi arra gondoltunk, hogy sok boldogságot, vagy nem tudom, ő viszont egy olyan cuki, vicces és kreatív videót vágott neki össze, hogy nem hittük el, mondjuk én eddig is tudtam, hogy a Fixi 4 istenkirály, de ezek után főleg. Mindig kell menni Fixi 4 koncertre, MINDIG, bárhol játszanak.

Ez lett az este himnusza, és megbeszéltük, hogy többünknek is a Daft Punk a legnagyobb koncertvágya: 

7 megjegyzés:

  1. tudom, hogy nem pont ide tartozik, de a raklap fehér asztalod Te csináltad? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fehér, natúr. Nem kellett rajta csinálni semmit, ez két vadiúj raklap egymásra rakva.

      Törlés
    2. Koszi. Lehet szinvak vagyok, bocsi 😄 ❤

      Törlés
  2. Köszönöm a képeket. Lényegre térek: hol lehet venni raklapot? Hol a kicsi zászlócskákat? A nagymamámnak pont ilyen szekrénye volt, alig fért a földes konyhába. Sajnos már nincs meg. Én kastélynak hívtam. Még több kalandot! Szia.

    VálaszTörlés
  3. Ahol építési anyagot tudsz venni, ott találsz raklapot. A zászlókat a csajok hozták, nem ismerem a lelőhelyüket. Köszi!:)

    VálaszTörlés
  4. Biztosan lattad a Holiday cimu filmet. Akarhanyszor meglatom a lakasod, mindig az jut eszembe, hogy terapias jelleggel biztos sokan bekoltoznenek oda par hetre (tobbek kozott en is).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, köszi! Szoktak is a csajok:), és téged is szívesen látlak, Tisss 💜

      Törlés