2017. augusztus 10., csütörtök

Christmas in August

Közben kész lett a konyhám, igazán megérte a várakozást. Azóta kb nem voltam otthon, szóval nem annyira sikerült még gyakorlatban kiélvezni, de ez csak egyel több ok, ami miatt jó lesz majd hazamenni. Még vár rám egy ikea-butlers kör, hogy igazán Milonkás legyen, szeretnék néhány fa ládát a mosogató fölé, meg valami színt. A mosogatógépet már kipróbáltam, egy álom. Mondjuk vennem kellett miatta egy új evőeszköz készletet, mert a pöttyös az nem mosogatógép-kompatibilis, de találtam egy csodás színeset, ami gépben mosható, és már amúgy is csorgatom már rá a nyálam egy ideje, szóval probléma megoldva.

Lecseréltük az autót is, illetve nem cseréltük le, mert megjavíttattuk a kisautót, és be akartuk szàmíttatni az új árába, de annyira nevetségesen keveset akartak adni érte, apu meg úgy szerette azt a kocsit, hogy végül megtartottuk azt is. Mondjuk vicc, hogy most két autónk van, úgy, hogy a régibe 15 év alatt 75 ezer kilométert raktunk, miközben ketten használtuk. Na de majd most én mindenfelé fogok csavarogni (biciklivel, meg vonattal, gondolom), hisz az újjal az autópályán is nyugodt szívvel lehet majd süvíteni, és nem kell izgulni, hogy leáll a picsába - a kisautónál mindig volt egy kis szorító érzés a gyomromban, szóval nagyon ideje volt már. 

7 megjegyzés:

  1. Remélem majd megosztasz néhány képet az új konyháról (akár részleteiben is :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nincs új konyhám, csak a mosogatót meg a körülötte lévő szekrényt cseréltem le, meg lett mosogatógépem. Nem túl látványos;)

      Törlés
  2. Van egy csomó termék, amire a biztonság kedvéért ráírják,hogy ne tedd mosogatógépbe, de amúgy semmi baja se lesz tőle :-) Azokkal szokott gond lenni, amin ragasztva van bármi. :-)

    VálaszTörlés
  3. A Butlers még nyitva van? Hónapokkal ezelőtt olvastam, hogy kivonul az országból.

    VálaszTörlés
  4. nekem is olyan tescos pöttyös van és jelentem, bírja a mosogatógépes kiképzést :) meg ezek amúgy sem tartanak pár évnél tovbb sajnos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó! A manóba, akkor most feleslegesen vettem meg ezt a gyönyörű evőeszköz készletet. De kár! ;)

      Törlés