2017. december 9., szombat

Chances

Az is volt még, hogy leszálltunk a vonatról péntek délután, elgyalogoltunk a Bazilikáig, hogy megnézzük a karácsonyi vásárt a zuhogó esőben, és ahol nekem már nagyon kellett pisilnem, meg még egy lánynak szitén. Ki volt írva, hogy wc, mondtam, hogy menjünk, egy konténer volt odaállítva az épület mellé, ahol egész korrekten lehetett pisilni meg kezet mosni kétszáz forintért, ez miért nincs ingyen, szerintem ennek alapnak kellene lennie, és még tükör is volt. Na és mosom a kezem, igazgatom a hajam (már ami kilóg a sapi alól), várom a leányzót, felnézek, és totálisan váratlanul ott áll előttem Lenszi, aka Olív. Mi a lányokkal szinte egész nap dumálunk a közös csoportunkban, de valahogy nem derült ki számunkra, hogy mindketten ugyanakkor leszünk ugyanott, pont ebben a random wc-ben, ennek kb semmi esélye nem volt. Nagy örömünkben megölelgettük egymást meg küldtünk közös szelfit a csajoknak. Aztán dolga volt, de kicsit később még becsatlakozott míg forraltbort ittam az egyik fiú anyukájával, és bemutattam őt a gyerekeknek is, és mondták neki, hogy CSÓKOLOM, de aztán az egyik fiú már úgy mesélte el a találkozást, hogy "láttam, hogy ott áll egy jó csaj a tanárnő mellett, és már mentem is, hogy hellóóó". 

Nagyon szeretem, hogy ilyen az életem, a kis barijaimmal, a gyerekekkel, meg mindenkivel. 


6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon klassz.
    Nagyon, de nagyon regen ilyen nem volt.
    Az en eletemben egyaltalan, es soha, remelem azt, hogy ezek a sracok/lanyok ertekelik ezt, hogy ilyen jo fej vagy!

    VálaszTörlés
  2. Annyira jó hogy a bejegyzések végére megint teszel képeket. <3

    VálaszTörlés
  3. Talan tavaly, de lehet, hogy regebben, volt az egyik bejegyzeshez egy kep, amin szep szines hazak, egy biciklin ulo par es egy kiskutya volt. Nem emlekszel esetleg, hogy ki rajzolta a kepet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Róth Anikó, az a kép a fehér komódomon áll:)

      Törlés
    2. O is nagyon jo, de nem ra gondoltam. Elkezdtem atporgetni a regi posztokat tavalyrol, szerencsere februarnal meg is talaltam.:) Iwona Lifsches.

      Törlés
  4. Off: Nem tudod, hogy Olív privátra állította a blogját vagy csak valami technikai hiba miatt nem látom? Úgy szeretem olvasni :)

    VálaszTörlés